Ajankohtaiskatsaus
KalenteriTervetuloa kotisivuilleni!


Olen syntynyt Enonkoskella ja kasvanut maanviljelijäperheen lapsena. Kouluni olen käynyt Savonlinnassa ja kirjoittanut ylioppilaaksi Savonlinnan Lyseosta vuonna 1966. Kunnalisalalle olen opiskellut Tampereen Yliopistossa. Työurallani olen toiminut kunnansihteerinä Liperissä ja kunnanjohtajana  Polvijärvellä ja Punkaharjulla. Virkasuhteeni Punkaharjulla päättyi 31.7.2010. Sen jälkeen yhteiskunnallinen toimintani on jatkunut niiden luottamustehtävien kautta, joissa olen mukana sekä normaalina kansalaistoimintana. Muun ajan täyttävät maa- ja metsätalouden harjoittamiseen liittyvät tehtävät sekä harrastukset ja kodin piirissä tehtävät toimet.
Näille sivuille on koottu tietoa työstäni ja tavoitteistani. Tervetuloa tutustumaan!


Olen saanut olla mukana vaikuttamassa yhteisiin asioihin eri tehtävissä jo vuosikymmenten ajan. Kunnanjohtajana, kansanedustajana sekä kunnallisissa luottamustehtävissä, kunta-, maakunta ja valtakunnan tasolla. Politiikassa aivan kuten muissakin töissä kova työ tuottaa yleensä tulosta. Näin olen kokenut tapahtuneen myös omassa työssäni. Uutena tehtävänäni on alkanut toiminta Savonlinnan kaupunginvaltuuston jäsenenä, joka tuo uuden ulottuvuuden toimintaani kunnallisena luottamushenkilönä.


KUNTAVAALIT 2012

Asetuin ehdokkaaksi Savonlinnan kaupunginvaltuustoon syksyn kuntavaaleissa

Vaalit pidettiin 28.10.2012 ja sain 256 ääntä ja tulin valituksi.

Kiitos äänestäjille ja tukijoille. Tuolla äänimäärällä olin Keskustan ryhmän kolmas ja kaikista valtuutetuista seitsemäs.

Vaalien jälkeisissä valinnoissa tulin valituksi Sairaanhoitopiirin hallituksen puheenjohtajaksi ja maakuntavaltuuston jäseneksi sekä  lisäksi toimin kaupunginvaltuuston Keskustan valtuustoryhmän puheenjohtajana.

KUNTAVAALIT 2017

En asettunut enää ehdokkaaksi 2017 kunnallisvaaleissa