Esittely
Päämäärä
Luottamustoimet


Kuka olen?


Ammatiltani olen ollut kunnanjohtaja, josta tehtävästä olin virkavapaalla kansanedustajan tehtävän hoitamista varten vuosina 1999-2007. Punkaharjun kunnanjohtajan virasta luovuin 1.8.2010 lukien.

Perheemme kotikunta on Savonlinna.  Vaimoni Sirkka on ammatiltaan käsityön ja kotitalouden lehtori. Perheessämme on kolme lasta, Sanna, Anu ja Juha. He ovat aikuisia, perheellisiä ja työelämässä.

Yhteiskunnallisista asioista ja politiikasta on minulle muodostunut sekä työ että harrastus. Jäsenyydet eri yhteisöjen hallinnossa vievät osan ajasta, mutta muita harrastuksia ovat lenkkeily, nykyisin sauvakävely, hiihto, mikäli lumiolosuhteet sen sallivat, lukeminen, metsästys ja kalastus sekä metsänhoito ja maataloustyöt.

Merkittävän osan ajastamme vietämme Savonlinnassa tai Enonkoskella, Enonveden rannalla, jossa näihin luonnonläheisten harrastusten harjoittamiseen tarjoutuu hyvät mahdollisuudet. Näyttää siltä, että maa- ja metsätalous, Muhonmäen sukutilan hoito sekä metsänhoitotyöt  näyttelevät entistä suurempaa osuutta ajankäytössäni.
Huhtikuussa 2015 tein sukupolvenvaihdoksen ja luovutin Muhonmäen/Kautolan tilan Juhalle, joten sukutilaa isännöi nyt Juhan perhe.